Løgumklosters områdefornyelse sættes i gang den 7. september

liviloegumklosterOmrådefornyelsen for Løgumkloster iværksættes nu med et opstartsmøde den 7. september. Mødet er offentligt, og alle med interesse for områdfornyelsen i Løgumkloster inviteres derfor til mødet, som skal iværksætte projektet i praksis. Det betyder blandt andet, at der vil være en gennemgang af projektet. Her vil de konkrete forslag blive præsenteret, og da projektet omfatter muligheder for tilskud fra forskellig side til fornyelser af både private, men også offentlige områder, vil disse naturligvis også blive gennemgået.

Forslaget til områdefornyelsen har været under forberedelse i mere end 2 år, og tager udgangspunkt i et forslag, som tidligere blev udarbejdet af Løgumkloster Borgerforening. Forslaget er nu godkendt af både ministeriet og Tønder Kommune, så nu er det tid at få sat projektet i gang i praksis. Det bliver spændende at følge, og det burde interessere rigtigt mange, hvilke ændringer områdefornyelsen vil skabe i Løgumkloster.

Kom derfor til borgermøde om områdefornyelsen på Centralhotellet den 7. september kl. 19.00

Der afholdtes et minopstartsmøde den 6, juli. Her skitserede projektleder Chistel Ebsen projektforløb og -omfang. Du kan se præsentationen her: Præsentation områdefornyelse 2017

Du kan også se projektforslagene her: Projektforslag områdefornyelse 2017

Udskriv Email

Nyt fra JV.dk - Tønder

Feed ikke fundet.