Kloster Mærken med dødsdrom und alles...

Written on .

Kloster Mærken bliver noget helt særligt i år. Der bliver garanteret festet igennem, som det sig hør og bør til Kloster Mærken, men i år er optakten ekstra festlige med June og Peter Bellis Guldbryllupsfejring onsdag d. 9. august. Det offentlige del program for denne begivenhed begynder kl. 14.00 foran Central Hotellet midt i Løgumkloster.

Mærken er også i år specielt, idet en af fordums tiders store attraktioner genopstår. Der er tale om dødsdromen, som er rammen om motorcykelkørsel på lodrette vægge. Dromen var også rammen om June og Peter Bellis møde ved Kloster Mærken, idet attraktionen lå lige overfor sandsigersken Corintas stor campigvogn, og så var mødet imelle de to næsten uundgåeligt.

Mange har siden mødt hinanden ved Kloster Mærken, og for mange har dette møde være begyndelsen på et livslangt møde i lighed med June og Peter Bellis møde. Kloster Mærken er stedet hvor man mødes. Det er begivenheden vor mange gamle venner mødes for gensyn. Ikke underligt, at Kloster Mærken i mange år har haft det meget rammende slogan: "Ses vi it' før, så ses vi te' Kloste' Mærken."

Godt Mærken til alle. her er programmet. Klik på det for fuld størrelse.

maerkensprogram450

Udskriv