Flot plakat med program for Guld i Løgumkloster

Plakat PeterBelliJune og Peter Belli har valgt at fejre deres guldbryllup i Løgumkloster d. 9. August 2017

I den forbindelse er der lagt et aktivitetsprogram for dagen. Programmet fremgår af en flot plakat, som er udfærdiget under forberedelserne til guldbrylluppet i Løgumkloster. Plakaten er nu frigivet og hænger rundt i byens butikker, så alle kan orientere sig om dagens programpunkter.

Den første del af dagen er et privat selskab på Centralhotellet i Løgumkloster i tidsrummet 12.00 til 14.00

Kl. 14.00 begynder det offentligt tilgængelige program med at June og Peter Belli og gæster går ned til Klostergalleriet i Markedsgade. Her vil der være åbning af en vinduesudstilling med et tidsbillede af 1960’erne.

Herfra køres parret kl. 14.30 i åben Landauer til Kyssebænken og mindepladen på den brostensbelagte del af Markedspladsen, og herfra går turen videre ad Vestergade om til Løgumkloster Kirke, hvor parret kl. 15 vil få en kirkelig velsignelse, som der i mange kredse i Sønderjylland er tradition for ved et guldbryllup.

Kl. 15.30 køres guldbrudeparret tilbage til Centralhotellet, hvor der kl. 16.00 vil være en offentlig reception, og her er alle interesserede velkomne til at kommer forbi og hilse på guldbrudeparret. Receptionen slutter kl. 17.30

Initiativtager til arrangementet, Jens Møller, siger, at man lokalt i forbindelse med forberedelserne til begivenheden har vist overvældende opbakning til at gøre arrangementet så festligt som mulig.

Folk og organisationer har tilbudt gratis ydelser og kontante donationer i stort omfang. Man har stillet lokaler til rådighed, lavet tryksager, foræret varer og stillet tjenesteydelser gratis til rådighed for at muliggøre denne festlige begivenhed.

Udskriv Email

Nyt fra JV.dk - Tønder

Feed ikke fundet.