Guld i Løgumkloster

Bellikysse2 cropÆgteparret June og Peter Belli fejrer deres guldbryllup i Løgumkloster

June og Peter Belli har valgt at fejre deres Guldbryllup i Løgumkloster. Parret har et særligt forhold til byen og især til Klostermærken, som blev stedet og begivenheden, hvor de i sin tid mødte hinanden.

Det lå egentlig ikke i kortene, at Peter Belli, som er vokset op i Holte, skulle få en forbindelse til Løgumkloster. I begyndelsen af 60’erne var Bellis sangkarriere imidlertid allerede ved at tage form, og i ’63 var han med bandet ”Les Rivals” i Nykøbing Mors, hvor han, på grund af en forsinkelse af orkestret, lovede Frode fra Frodes Tivoli, at han det næste sted, de kom hen, ville køre dødsdrome. Således skete det, at den langhårede Rock-idol kørte dødsdrom i Juelsminde, og succesen blev gentaget i Løgumkloster i august 1965. Det var her Peter Belli for første gang så sit livs kærlighed, June, som var med sin mor, sandsigersken Corinta, på Kloster Mærken. Knapt to år efter Peter og Junes første møde, blev de, den 9. august 1967, viet under åben himmel i en skov ved Sandbjerg i Nordsjælland.

Løgumkloster, og nok så meget, Kloster Mærken blev derfor noget særligt for ægteparret June og Peter Belli.

På baggrund af dette forhold, har June og Peter Belli nu valgt at henlægge deres guldbryllup til mærkensbyen, Løgumkloster. June og Peter har i den forbindelse ønsket en kirkelig velsignelse i Løgumkloster Kirke på guldbryllupsdagen, som er onsdag den 9.8.2017. Netop Løgumkloster Kirke er kirken, som daværende pastor Bork Hansen også bragte i alles bevidsthed som kirken for gøglere og landevejens folk med idéen om at starte Kloster Mærken med en gøglergudstjeneste.

Udskriv Email

Nyt fra JV.dk - Tønder

Feed ikke fundet.