Løgumkloster Revy 2018 er "Rig på alt"

REngøringsdamer revy2018Spørg bare dem som har rengøringshandsken på. De ved om nogen, hvor skoen trykker. Mona Christensen og Tinebeth Hartkopf som Cille og Misse.Det blev en fin premiere, som Løgumkloster Amatørteater Forening kunne notere sig i går  aftes (2/12), hvor en fyldt sal overværede alle revyens aspekter. En fælles karakter, som ligger under hele revyen er selvironien i forhold til Løgumklosters, Tønder Kommunes og hele egnens særheder og ømme tæer.

Også revyens karakterer er et hip om, at vi forsøger at holde forfald og degeneration fra døren både som samfund og som personer. Vigtigt er det at spise brød til, når en "MeeToo" bevægelse er synlig her, der og alle vegne, eller når kvaksalvere af den ene eller anden observans kæmper om vores gunst med både traditionel medicin og canabis olie.

Klassiske dilemmaer i det politiske liv får også en tur i svikmøllen. Hvad gør man, når enten manglende formåen eller risikoen for ansvarspådragelse melder sig? Man hyrer eksterne konsulenter - koste hvad det vil. Spørg bare dem som har rengøringshandsken på. De ved om nogen, hvor skoen trykker.

Løgumkloster har mange odds imod sig, men fortvivl ikke, der kan være mange fordele ved at kunne købe sit hus kontant. Spørg bare en sjællænder som møder en sønderjyde, men pas på for risikoen for at tale forbi hinanden i stedet for med hinanden er stor, og sådan er det hele vejen igennem med den revy. Hvis man kan forstå ironien som virkemiddel er man som publikum nået langt, men endnu længere er man, hvis man kan tage selvironien ind.

Til lykke med en flot revy, som man kan nå at se endnu i aften den 3. december samt den 7. og 9. december. Billetter kan købes her på loegumkloster.dk eller i Døgneren på Markedspladsen i Løgumkloster.

Udskriv Email