Det ER Jul i Løgumkloster

julemanden og fakkeloptog 2018Det er i Løgumkloster, Julemanden er flottest i hele det ganske land.Lys, lys og atter lys. Lys fra julebelysning, lys i gadelamper og ikke mindst varmende lys fra spejdernes mange fakler, var den smukke kulisse omkring optakten til Julen i Løgumkloster.

Julemanden, som i Løgumkloster er højt skattet for altid at have fundet det flotteste julemandstøj, det bedste Julemandshumør og alle tiders bedste engagement i byens julehandlende gæster, ja- han kom naturligvis også til denne begivenhed med et kæmpe ho-ho-hoooo. Børn og voksne fulgte Julemanden i et optog, som tog sin start i Lillegade ved SuperBrugsen for derefter at gå igennem byen, hvor optoget sluttede på Løgumklosters smukke markedsplads midt i byen. Også her var mange mødt op for at overvære, at Julemanden tændte byens juletræ på og delte godteposer ud til alle børnene.

Byens butikker havde lang åbningstid i dagens anledning, og der glæde og tilfredshed med, at så mange havde taget imod invitationen til at deltage i Julens  åbning i Løgumkloster.

julemanden og fakkeloptog 2 2018Børn og voksne i skøn forening om Julemandens indtog i Løgumkloster. Tak til spejderne, som med deres mange fakler er en smuk juletradition i Løgumkloster.

Udskriv Email