Begivenhedskalender

Download som iCal-fil
Min Himmelske Jul - Jule gospel koncert med Aabenraa GospelFamily
Fredag, 7. December 2018, 19:30
Hits : 67

 

GospelFamily julekoncert poster kopi(Fri entré)

Fredag d. 7. december kl. 19.30 slår Løgumkloster Efterskole dørene op og byder i samarbejde med Aabenraa GospelFamily inden for til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når GospelTeens optræder med deres helt nye julegospelopsætning ”Min himmelske jul”. Entréen er gratis.
GospelTeens, der består af 40 teenagere fra 7.kl. til 20år, har igennem de senere år optrådt med deres gospel musicals for tusindvis af publikum rundt omkring i landet og de har endnu engang formået at sætte et stykke op der begejstrer med deres enormt dygtige sangstemmer, gennemført koreografi, dygtige skuespil og et sceneshow, som har wauw-factor!
”Min himmelske jul” handler om tre venner, som har tænkt sig at bruge hele julen foran fjernsynet og med mobilen kørende på snapchat i hånden. Men den noget frustrerede engel ”Sanktus” og dens hjælper ”Lux” har helt andre planer og inden de får set sig om er de tre venner pludselig involveret i et drama uden lige, når Josef bliver rasende på Maria, når de vismænd, nærmest tvinger dem afsted på en march på mere end tusind mil mod Betlehemsstjernen og en Herodes, som er ved at gå ud af sit gode skind. Men der venter de 3 venner en afslutning, som vil få vidtgående konsekvenser ind i deres hverdag når de kommer tilbage til den nutidige verden.

En fantastisk familie juleforestilling som tager dig med ind bag julens budskab og give anledning til at stoppe og tænke efter hvordan det hele i virkeligheden gik til og hvorfor julens budskab også er aktuelt i 2018 – et anderledes og indlevende krybbespil.

Med venlig hilsen
Jørn Nørgaard
Forstander på Løgumkloster Efterskole
Tønder Landevej 6
6240 Løgumkloster

Tlf.: 7474 3652
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
WWW.LME.DK

Sted  Løgumkloster Efterskole
Tønder Landevej 6
Løgumkloster
6240
Danmark
74 74 36 52
http://lme.dk/