Begivenhedskalender

Download som iCal-fil
Jubilæumscabaret i Den Gamle Biograf
Søndag, 23. April 2017, 19:30 - 21:30
Hits : 1462
Kontakt Lilly Schulz

Den Gamle Biograf i Løgumkloster kan i år fejre sit 20-års jubilæum. Det fejres i et samarbejde med Løgumkloster Amatørteater Forening med en flot og festlig cabaretaften i Den Gamle Biograf.

Cabaret'en vil rumme sange og viser fra dansk revy- og filmtradition igennem 100 år, og de optrædende er alle lokale aktører udi både musik og teater. Ud over et både morsomt og stemningsfuldt program vil der i pausen også blive budt på bobler og kransekage til publikum.

Aftenen ledes af to garvede og scenevante personer fra Løgumkloster Amatørteater Forening, Mikael Troldhuus og Anton Schulz. Begge har fundet smokingen frem og vil lede publikum igennem programmet med små anekdoter som indrammer programmet.

De øvrige medvirkende er Ole Caspersen, Ernst Sørensen, Lilly Schulz, Kristina Lindholm Schulz, Vagn Andersen, Steffen Schulz, Bente Ovesen Jensen, Ellen Reimer, Jytte Sørensen, Christian Schulz, Jannie Eriksen.

Publikume bliver naturligvis også inviteret med på nogle af sangene, så der bliver ganske givet en virkelig hyggelig og festlig aften.

Sted  Den Gamle Biograf
Mellemgade
Løgumkloster
6240
Danmark
74 74 55 99
Resterende billetter sælges ved døren. Der var stadig ledige billetter ved lukning af billetbestilling via nettet.
Registeringer er nu lukket