Bemærk

Google Geocoding API error: The request was denied.

Win-Door ApS

5.0/5 rating (2 votes)

I en tid med skarpt fokus på klimaet står vi overfor mange svære valg om energibesparende løsninger, når boligen skal bygges eller renoveres. 

Når du skal vælge vinduer og døre, bør du ikke blot tage højde for en reducerende CO2-udledning – dine vinduer og døre skal i høj grad også opfylde funktionelle og æstetiske kriterier. Kort og godt er omdrejningspunktet at lukke lyset inde og holde kulden ude.

Træd ind i vort flotte showroom og se alle mulighederne på stedet. 

 

Kvalitet til den rigtige pris

Hos Win-Door ApS har vi gennem de seneste 12 år specialiseret os i kvalitetsløsninger inden for lavenergi vinduer, døre og udestuer. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmærkede elementer i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser. Vores mangeårige erfaring i branchen er DIN garanti for den bedste løsning til den rigtige pris. 

Med den bedste viden, et gedigent købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed er det vores fornøjelse at stå professionelt til rådighed for DIG gennem hele processen fra tilbud til rådgivning over salg og levering til den endelige montering af den løsning, som matcher netop dine behov og din byggestil helt perfekt.

Address

  • Street: Teglgårdsvej 1, Løgumgårde
  • Postcode: 6240
  • City: Løgumkloster

Contact

  • Telephone: 74 74 36 49
  • Fax: 74 74 52 49
  • E-Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Employees

Jan Muus

Win-Door ApS, Direktør - Handels & Håndværk: Formand

On the map

Leave a comment

You are commenting as guest. Optional login below.