Spise
guiden


Håndværker

Guiden


Shopping

Guiden

  • hoejskole12013
  • hovedgade12013
  • kirke52013
  • musikogteater12013
  • stuk12013
  • Musik- og teater højskolen
  • Hovedgaden
  • Toftlund kirke
  • Musik- og teaterhuset
  • Studenderkurset - STUK

Kommende arrangementer i Toftlund

FC Sydvest 05 - Frem
06 maj 2017 15:00 -
FC Sydvest 05 - HIK
27 maj 2017 15:00 -
FC Sydvest 05 - VSK Århus
05 jun 2017 15:00 -
FC Sydvest 05 - Jammerbugt FC
17 jun 2017 15:00 -

Nyt fra Toftlund

Provinsbyer.dk i samarbejde med FC Sydvest om billetsalg

FC Sydvest Tnder storProvinsbyer.dk indgår nu et samarbejde med fodboldklubben FC Sydvest om on-line salg af billetter til klubbens hjemmekampe, som spilles i Tønder eller Løgumkloster. Det sker i takt med at FC Sydvest hjemmekampe publiceres på portalernes “Det Sker” afsnit. Hjemmekampene publiceres samtidigt på alle fire portaler, som Provinsbyer.dk har lagt op i Tønder kommune. Det drejer sig om portalerne for Løgumkloster, Tønder, Skærbæk, Toftlund. Man kan naturligvis stadig købe sine billetter til FC Sydvests kampe ved indgang til kampene.

FC Sydvest og alle andre, som benytter denne tjeneste hos provinsbyer.dk øger imidlertid totalt set mulighederne for at afsætte sine billetter, idet publikum bliver præsenteret for muligheden for at købe sin billet i samme øjeblik, hvor man læser om aktiviteten.

Provinsbyer.dk, som laver byportaler på nettet, er nu klar med nye muligheder i deres nyeste version af byportalerne. En af nyskabelserne er, at man kan tilmelde sig arrangementer, som er publiceret i byportalernes “Det Sker”, og det er i den forbindelse man også kan erhverve sig billetter, såfremt der er knyttet billetsalg til begivenheden.

logo webI “Det Sker” kan alle få publiceret deres arrangementer. Det koster ikke noget at få sine arrangementer publiceret på byportalerne under Provinsbyer.dk. Ønsker man at få sit arrangement med i ”Det Sker”, kan man blot skrive til adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvorefter man bliver kontaktet af Provinsbyer.dk

Vindmøllerne faldt

vindmoelleprotest2Sådan skriver Tøndr Kommune på Facebook dagen efter behandlingen af spørgsmålet om, hvorvidt høringsfasen omkring kæmpevindmøllers placering ved Rejsby/Haved skulle iværksættes.

Venstre stemte for forslaget, imens Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti, Dansk Folkeparti og Konservative stemte imod, imens Socialistisk Folkeparti stemte blankt.

Der var således ikke flertal i Kommunalbestyrelsen for at sende lokalplanforslaget for en vindmøllepark ved Haved i høring. Det betyder, at projektet er droppet.

Projektet omfattet en vindmøllepark med samlet 48 vindmøller ved Lundsmark og Haved.Vattenfall Vindkraft A/S har søgt Esbjerg Kommune og Tønder Kommune om tilladelse til at rejse 30 vindmøller, hvoraf de 29 ville komme til at stå i Tønder Kommune.

Wind 1 A/S og SE Blue Renewables K/S har søgt Esbjerg Kommune om tilladelse til at opstille 18 møller i Esbjerg Kommune.

Nu har et flertal i Tønder Kommune så sagt nej til at sende udkastet til en lokalplan, et kommuneplantillæg og en miljørapport i høring, hvilket medfører, at de påtænkte 29 møller i Tønder Kommune ikke bliver sat op.

Sælg dine billetter on-line

logo web logumkloster vaabenSom hidtil er det stadig gratis at få optaget arrangementer i byens aktivitetskalender, MEN...

Nu kan man sælge billetter til sit eget arrangement via Provinsbyer.dk

Ved at sælge billetterne on-line opnår du at sælge flere billetter.

For det første bliver man umiddelbart præsenteret for muligheden for at melde sig til arrangementet og købe billetten i det øjeblik, man læser om og bliver interesseret i arrangementet på www.loegumkloster.dk

For det andet, er der mange, som ikke får købt billetten, hvis de fysisk skal bevæge sig til et billetsalgssted, hvor man ofte bliver præsenteret for at skulle betale kontant.

Køberne udskriver selv deres unikke billet med billetnummer og stregkode, så du som arrangør nemt kan både kontrollere og registrere dine gæster ved indgangen.

Du får som arrangør direkte adgang til at følge salget, ligesom du kan hente deltagerlisten on-line.

Kom i gang med at sælge billetter med det samme.

Du kan læse mere om Provinsbyer.dk’s billetsalg og priser lige her: on-line billetsalg

Venlig hilsen

Provinsbyer.dk