Lørdag den 29. April er der igen forårsmarked i Løgumkloster

krokusLørdag bliver en dag i familiens tegn. Siden forårsmarkedet genopfandt sig selv for 3 år siden, er konceptet blevet mere og mere børnevenlig, med gode børneaktiviteter på programmet. Der kan blandt andet nævnes ponyridning, Frederiksens børnetivoli, underholdning med den levende figur Pigobella, boder og udstilling af nye biler fra Henning og Leif  og gamle traktorer fra Arrild. Men markedet er ikke helt forsvundet, for der er naturligvis også stadig kræmmere på markedspladsen.

Gårdsanger Sonni Adolf Blom Christensen kommer fra 12 - 13 lørdag og optræder med gademusik. Med sig har han Jakob Hogrebe, der af mange er kendt fra gøglertruppen "De Splittergale".

Sonni Adolf Blom Christensen har rødder i Løgumkloster. Sonni er opflasket med med gårdsangen. Faren, Herman, stammer fra Løgumkloster, hvor han var aktiv gård-sanger. Her mødte han Sonnis mor Ulla, da hun lå med cirkus Olympia til Kloster-mærken. Gennem en menneskealder tjente de til føden ved at spille i baggårde, fabriks-kantiner og på værtshuse. Sonnis far lever ikke mere, men sønnen fører familiens gårdsangertradition videre på bedste vis. Han elsker at optræde med de gamle gårdsange og spille på gryde-skeer, savblad og tommestok.

Hele arrangementet slutter kl.01.00

Udskriv E-mail