Tømningsplads og parkering for Autocampere er nu åbnet i Løgumkloster

jan muusLøgumkloster er nu klar til at modtage Autocampere, som måtte ønske at tage et lidt længere ophold i Løgumkloster. Mange steder i byen er der gode muligheder for at parkere, men man har savnet en tømningsplads, hvor autocamperne kan blive serviceret.

Løgumkloster Handels- og Håndværkerforening tog initiativ til etablering af pladsen, som ligger i Møllegade lige bag den stor bygning, som tidligere rummed Fakta.

Formand for Handels- og Håndværkerforenignen, Jan Muus, fortæller at fordelene for handlen og turisterhvervene er åbenlyse, idet Autocampere typisk anvender fler penge under et ophold end andre turistformer gør. Derfor er det byens håb, at pladsen også vil genere lidt omsætning i både butikker, hotel- og restaurationsmiljøet.

Projektets tovholder og daglige tilsynsførende med pladsen, Steen Æbeløe, har selv stor erfaring og kontakt til campingmiljøet. Han medvirker også til distribution af information om pladsens eksistens igennem dette miljø.

De sidste ting omkring skiltning og henvisning forventes at være på plads inden påsken, hvor pladsen skal være tilgængelig.

 

Udskriv E-mail