Store Loppemarkedsdag i Løgumkloster d. 28. maj

Søndag d. 28. maj kl. 10.00 åbner hele to loppemarkeder i Løgumkloster, så der er noget for enhver, som elsker at gøre gode fund på makeder.

Det ene loppemarked er en del af forårsbazaren ved Håndværkergården og Peugeot. Det foregår d. 28. maj i tidsrummet kl. 10 - 16. Her afholder Lions afholder et stort loppemarked og  private har baggagerumssalg af egne effekter

AltostolDer er også et stort loppemarked på Løgumkloster Højskole den 28. maj i tidsrummet fra kl. 10 - 14.

Højskolen har været i gemmerne og samlet sammen på effekter, som højskolen ikke kan finde anvendelse for. Der hovedsagligt tale om møbler af  forskellig karakter - f.eks. er der 22 værdifulde Altostole. Der er også andre effekter til salg på loppemarkedet. F.eks. et interessant harmonium, som dels er monteret med el-blæser, ligesom det er udstyret med basklaviatur til fødderne - eller hvad med en antikvarisk Philips radio?

Højskolen har samlet effekterne og fotograferet dem, så du kan bladre i et katalog på højskolens egen hjemmeside her: Katalog

Du kan også hente en oversigt over effekter på højskolens loppemarked: Effekter på auktion

Det bliver med andre ord Store Loppemarkedsdag i Løgumkloster d. 28. maj.

Udskriv E-mail

Klosterbadet åbner idag kl. 15.00

KlosterbadetNu er det sommer, og med det vejr vi har lige for tiden, er det måske fristende med en dukkert. Så er det rigtigt heldigt, at Klosterbadet i dag kl. 15.00 åbner med et indbydende og lækkert friluftsbad.

 

Udskriv E-mail

Løgumkloster Højskole rammen om fin sangaften

IMG 4006

Torsdag d. 4. maj var Ottekanten på Løgumkloster Højskole igen rammen om en hyggelig sangaften. Denne gang var det Klosterkoret, som var gennemgående element i sangaftenen, men som ved tidligere sangaftener spillede også fællessangen en væsentlig rolle. Omkring 65 tilskuere og kormedlemmer deltog i arrangementet. Ved tidligere sangaftener har Midtlandskoret og Tønderkoret deltaget som gennemgående figurer. Aftenen blev ledet af Else Marie Dam-Jensen og Hans Christian Hein.

Udskriv E-mail

Lørdag den 29. April er der igen forårsmarked i Løgumkloster

krokusLørdag bliver en dag i familiens tegn. Siden forårsmarkedet genopfandt sig selv for 3 år siden, er konceptet blevet mere og mere børnevenlig, med gode børneaktiviteter på programmet. Der kan blandt andet nævnes ponyridning, Frederiksens børnetivoli, underholdning med den levende figur Pigobella, boder og udstilling af nye biler fra Henning og Leif  og gamle traktorer fra Arrild. Men markedet er ikke helt forsvundet, for der er naturligvis også stadig kræmmere på markedspladsen.

Gårdsanger Sonni Adolf Blom Christensen kommer fra 12 - 13 lørdag og optræder med gademusik. Med sig har han Jakob Hogrebe, der af mange er kendt fra gøglertruppen "De Splittergale".

Sonni Adolf Blom Christensen har rødder i Løgumkloster. Sonni er opflasket med med gårdsangen. Faren, Herman, stammer fra Løgumkloster, hvor han var aktiv gård-sanger. Her mødte han Sonnis mor Ulla, da hun lå med cirkus Olympia til Kloster-mærken. Gennem en menneskealder tjente de til føden ved at spille i baggårde, fabriks-kantiner og på værtshuse. Sonnis far lever ikke mere, men sønnen fører familiens gårdsangertradition videre på bedste vis. Han elsker at optræde med de gamle gårdsange og spille på gryde-skeer, savblad og tommestok.

Hele arrangementet slutter kl.01.00

Udskriv E-mail

Løgumklosters Kulturhus "Den Gamle Biograf" fylder 20 år

plakat kopi17. januar 2017 var det nøjagtig 20 år siden Den Gamle Biograf blev indviet som Løgumklosters Kulturhus. Det synes bestyrelsen for den selvejende institution skal fejres, så i samarbejde med Løgumkloster Amatørteaterforening, inviteres der til Jubilæumscabaret i Den Gamle Biograf søndag d. 23. april kl. 19.30.

Der vil være et alsidigt program med musik, monologer og sange fra revyer og film gennem 100 år. Forhåbentlig er publikum klar til at ”synge med” på nogle af de kendte sange, så vi får sat den rigtige stemning. Som det sig hør og bør til en festlig fødselsdag, vil der blive serveret bobler og kransekage.


Reserver datoen og kom i godt selskab med Ole Caspersen, Bente Ovesen, Mikael Troldhuus, Ellen og Kenneth Reimer, Lilly og Anton Schulz, Vagn Andersen, Kristina og Steffen Schulz, Jytte Sørensen, Anna Krarup, Jannie Erichsen, Christian Schulz. Lys styres af Margit Lindesø og Klaus Møller.
Forsalg fra 12. april: www.loegumkloster.dk

Hvis man ikke har mulighed for at bestille online, kan man ringe på tlf. 27 48 69 94 i tidsrummet 19-21. Eventuelle resterende billetter sælges ved indgangen. Pris: 100 Kr (incl. bobler og kransekage i pausen)

KUN DENNE ENE FORESTILLING!


Du kan købe din billet her: Jubilæumscabaret

Udskriv E-mail

Flere artikler ...