• Holmen
 • Kirkeogmolledammen
 • Klostergade
 • Makedspladsen
 • Markedsgade
 • refugiet 2
 • Museet Holmen
 • Løgumkloster set fra Mølledammen
 • Klostergade
 • Markedspladsen
 • Markedsgade
 • Refugiet med kirke og kloster

Kommende arrangementer

Rundvisning i Løgumkloster Kirke
27 jun 2017 13:30 -
Rundvisning i Løgumkloster Kirke
04 jul 2017 13:30 -
Udvidet aftensang
04 jul 2017 17:30 -
Sommerkoncert
05 jul 2017 20:00 -

Velkommen til FC Sydvest billetbooking

FC logo billetsalg

Her på siden kan du se de kommende fodboldkampe for FC Sydvest 05, samt købe din billet ved at klikke på den ønskede kamp.

Der tages forbehold for at kampene kan blive flyttet til kunstgræsbanen i Løgumkloster.
Hvis kampen flyttes, vil du få besked via den mailadresse du har opgivet i forbindelse med billetkøbet.

Udskriv E-mail

Nyt fra Løgumkloster

Flot fremmøde ved Auktionshuset Sønderjyllands første auktion

IMG 4366 kopiDer var et flot fremmøde ved Auktionshuset Sønderjyllands første auktion lørdag d. 17. juni kl. 10.00. Parkeringspladsen kan rumme rigtigt mange biler, og mange havde fundet vej i det fine vejr til Auktionshuset Sønderjyllands smukke beliggenhed med udsigt over landskabet øst for bakkeøen Løgum Bjerge. 

Det er blevet et rigtigt flot auktionshus, med fine faciliteter, som byder gæsterne velkommen med fine parkeringsforhold, servicebygninger med kontor, lounge og toiletfaciliteter. Selve auktionshallen er helt nyopført og kan rumme rigtigt mange effekter. Hallens størrelse til trods var der ved denne første auktion mange auktionsnumre placeret udenfor. Her var alt, hvad hjertet kan begære lige fra tonstunge ballepressere over traktorer til personbiler, værktøj, værkstedsudstyr, lifte og hvad har vi ellers.

Nøjagtigt kl. 10 kunne Pia Dyring Lassen byde forsamlingen velkommen og snart efter var autktionen igang, og de hvide auktionsnumre røg i vejret fra start. Ikke kun de fremmødte kan byde. Det er også muligt at lægge forhåndsbud ind, ligesom Auktionshuset også har en on-lilne auktion kørende kontinuerligt. Der er således altid mulighed for at sætte noget på auktion hos Auktionshuset Sønderjylland uanset tidspunkt. Man er altså ikke begrænset af de fire årlige fysiske auktioner på stedet.

Med det flotte vejr på åbningsdagen tog alting sig rigtig flot ud, og gæsterne fik en rigtig fin fornemmelse af auktionshusets unikke beliggenhed med nemme tilkørselsforhold via hovedvej 25 og Vinumvej.

Provinsbyer.dk ønsker Auktionshuset Sønderjylland god vind fremover og et stort til lykke på åbningsdagen. Se billeder fra åbningen her: Galleri

Besøg Auktionshuset Sønderjylland ApS

Englændertræf i Løgumkloster ramt af sol og sommer

englaender aSom en slags helle midt i en regntid, strålede solen ned fra en dansk sommerhimmel med blomkålsskyer, da Englændetræffet og Løgumklosters Torvedag i lørdags fyldte den gamle Markedsplads i Løgumkloster med ægte markedsstemning med salgsboder, smagsprøver, engelske klassiske biler og flag, dannebrog, ringriderpølser, fadøl og god musik lørdag d. 10. Juni.

Stemningen var særdeles hyggelig blandt bilfolket, som i en periode har skævet en del imod himlen i forbindelse med arrangementer landet rundt, idet lumske og kraftige regnbyger som endnu fredag aften under Englændertræffets køretur gav de sidste dråber fra sig. Englændertræffet begynder traditionen tro allerede fredag eftermiddag, hvor de garvede indtager en dejlig Englænderbuffet på Centralhotellet for efterfølgende at køre en tur i det Sønderjyske landskab. I år gik turen til Kalvø i Genner Bugt, hvor træffets deltagere indtog en kop kaffe for derefter igen at vende køleren imod vest. På det tidspunkt kunne deltagere med åbne biler sænke kalechen og køre åbent tilbage. Nu var stemningen lagt, og fornøjelsen var stor, da lørdag morgen oprandt med fuld sol.

Læs mere …

Løgumgård fejrede 25 års festivaljubilæum

jensogjacobI den forløbne uge fejrede Handicap Løgumgård et markan jubilæum for den årligt tilbagevendende festival for gøgl og musik. Festivalen har igennem årene haft mange prominente danske kunstnere som optædende heribland Bithe Kjær, og som nu i år, hvor var bl.a. Jacob Haugaard medvirkende på festivalen

Også i år var der masser af musik fra Kandis til til netop Jacob Haugaard, som også var konferencier ved den festlige begivenhed. Også Souther Sound samt Wafande og Chilli Band optrådte. Foruden musikken var der også arrangeret hestevognture, ligesom man kunne prøve gokarts og andre aktiviteter.

Kommunalbestyrelsesmedlem, Jens Møller, besøgte også arrangementet og benyttede lejligheden til at tage en selfie med en anden kendis, nemlig Jacob Haugaard (billedet).