• Holmen
 • Kirkeogmolledammen
 • Klostergade
 • Makedspladsen
 • Markedsgade
 • refugiet 2
 • Museet Holmen
 • Løgumkloster set fra Mølledammen
 • Klostergade
 • Markedspladsen
 • Markedsgade
 • Refugiet med kirke og kloster

Kommende arrangementer

Aarhus Strygerensemble
24 sep 2017 15:00 -
Foredrag om markveje
25 sep 2017 19:30 -
Film: Kongens valg
26 sep 2017 14:00 - 16:30
Film: Kongens valg
26 sep 2017 19:30 - 22:00

Nyt fra Løgumkloster

Ny borgerliste klar til kommunalvalget i november

thomasorting”Ny kurs. Sæt kræfterne fri og barren højere. Lyt til og udvis respekt for borgernes ønsker, idéer og behov”. Med dette budskab lanceres en Borgerliste forud for Kommunalvalget den 21. november.

Initiativtagere til Borgerlisten er Thomas Ørting Jørgensen, Grøngård/Lydersholm (billedet) og Lars Thomsen, Sæd. Der indkaldes til stiftende generalforsamling torsdag den 14. september kl. 17.00 i Tønderhallerne.

Hvorfor en Borgerliste?
I år fejrer kommunesammenlægningen sit 10 års jubilæum. I Tønder Kommune er meget gjort for at sikre en økonomi i balance og budgetter der holder. Svære beslutninger er taget. Skolenedlæggelser, samling af forvaltningen, løbende besparelser. Vilkårene har været vanskelige for byrådet i Tønder Kommune. Dette anerkender initiativtagerne. Men at fortsætte i samme spor de næste 10 år vil være en falliterklæring.

Derfor udtaler initiativtagerne Lars Thomsen og Thomas Ørting Jørgensen:

Læs mere …

Liv i Løgumkloster - områdefornyelsen sat i søen

IMG 4752 kopii går (torsdag d. 7. september) mødtes omkring 25 interesserede på Centralhotellet i Løgumkloster for at tage hul på udmøntningen af områdefornyelsen for Løgumklosters bymidte. Christel Ebsen fra CEByfornyelse bød de fremmødte velkommen og indledte mødet med en gennemgang af projektets 4 indsatsområder, som er:

Læs mere …

Løgumklosters områdefornyelse sættes i gang den 7. september

liviloegumklosterOmrådefornyelsen for Løgumkloster iværksættes nu med et opstartsmøde den 7. september. Mødet er offentligt, og alle med interesse for områdfornyelsen i Løgumkloster inviteres derfor til mødet, som skal iværksætte projektet i praksis. Det betyder blandt andet, at der vil være en gennemgang af projektet. Her vil de konkrete forslag blive præsenteret, og da projektet omfatter muligheder for tilskud fra forskellig side til fornyelser af både private, men også offentlige områder, vil disse naturligvis også blive gennemgået.

Forslaget til områdefornyelsen har været under forberedelse i mere end 2 år, og tager udgangspunkt i et forslag, som tidligere blev udarbejdet af Løgumkloster Borgerforening. Forslaget er nu godkendt af både ministeriet og Tønder Kommune, så nu er det tid at få sat projektet i gang i praksis. Det bliver spændende at følge, og det burde interessere rigtigt mange, hvilke ændringer områdefornyelsen vil skabe i Løgumkloster.

Kom derfor til borgermøde om områdefornyelsen på Centralhotellet den 7. september kl. 19.00

Der afholdtes et minopstartsmøde den 6, juli. Her skitserede projektleder Chistel Ebsen projektforløb og -omfang. Du kan se præsentationen her: Præsentation områdefornyelse 2017

Du kan også se projektforslagene her: Projektforslag områdefornyelse 2017