• cantral
 • Mark
 • markedsplads
 • perpetersen
 • post
 • slot
 • Centralhotellet ved Markledspladsen
 • Lav sol over engene ved Løgumkloster - Huset Aaved
 • Lav sol over Markedspladsen
 • Slotsgade, Storegade og Vestergade mødes
 • Løgumkloster Kirkemusik Skole
 • Kloster, Kirke og Slot

Kommende arrangementer

Julekoncert i Løgumkloster kirke
17 dec 2016 16:00 - 18:00
Julekoncert med Klosterkoret
22 dec 2016 19:30 - 20:30
Klokkespilskoncert
25 dec 2016 14:30 - 15:15
Tre kvarters festlig julemusik
28 dec 2016 20:00 - 21:00

Løgumkloster Amatørteater Forening klar med Jubilæumsrevy

plakat 2016 450pxI år er det 25 år siden Løgumkloster Amatørteater Forening så dagens lys. Det har foreningen valgt at markere i dette års udgave af Løgumkloser Revyen med titlen "25 års tosserier"

Forestillingen har premiere i Den Gamle Biograf på søndag d. 20. november, og den spilles også den 22. - 23. og 24. november (alle dage kl. 19.30). Da det i år er en jubilæumsrevy, har revytruppen valgt at lave en forestilling, som rummer helt nye ting, men som også giver et gensyn med nogle af de bedste sketches fra tidligere år. Der er under alle omstændigheder lagt op til en fornøjelig aften i revyens tegn.

Løgumkloster Amatørteater Forening opstod bl.a. som følge af, at man i årene 1987 og 1988 lavede to revyer i forbindelse med Handesstandsforeningens og Landboforeningens årlige vinterfest. Da der på samme tid var ideer om at ombygge Den Gamle Biograf til spillested for både film, musik og teater, valgte man i 1991 at stifte foreningen for at organisere den første af de to brugergrupper, som sidenhen blev de vigtigste brugergrupper af selve huset. Den anden brugergruppe, som blev organiseret var Kloster Kino Klub, som det dengang hed. Endvidere stiftedes lidt seneree så den selvejende institution "Den Gamle Biograf"

 

UdskrivE-mail

7,5 millioner til Løgumkloster bymidte

lgkl bymidtTønder kommune har søgt og modtaget et foreløbigt tilsagn fra Udlændinge-, Integrations- og Boligmenisteriet til en områdefornyelse i Løgumkloster. Dermed er 7,5 millioner kroner på vej til byfornyelse og forskønnelse af Løgumkloster med fokus på bymidten.

Byfornyelsesprojektet Liv i Løgumkloster sættes fokus på liv og på at gøre Løgumkloster til et endnu bedre sted at bo, være, arbejde og besøge. Et sted med mere og bedre liv. En opgave, som byens borgere er gået sammen om at løse - ung som gamle.
Derfor har kommunen også valgt at involvere byens skoler og institutioner aktivt i projektet: Helt fra byens børnehaver til efterskolerne.

Den 1. marts 2017 skal det endelige program for byfornyelsesprojektet indsendes. Herefter får kommunen endeligt tilsagn på de 7,5 millioner kroner.

UdskrivE-mail

Faurés Requiem i Løgumkloster Kirke

kirke PBLørdag den 16. april kl. 20.00 opfører Notakoret fra Aarhus og Kolding Kammerkor et af musikhistoriens mest populære korværker, Gabriel Faurés Requiem i Løgumkloster kirke. Requiet er et af de mest lyse dødsmesser i den klassiske tradition, den slutter med den utroligt smukke "In Paradisum" som udtrykker et stort håb. 

De to kor dirigeres af Asbjørn Faleide Fristad og Dennis Bang Fick, der begge har gennemført et omfattende korlederstudium på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Den smukke "Pie Jesu" synges af sopranen Kirsten Grønfeldt og det mere dramatiske barytonparti synges af Anders Bloch. Der er entré på kr. 50,-.

UdskrivE-mail

Flere artikler ...